Banc Farmacèutic assisteix com a convidat a l’entrega del Premi Ciutat Solidària d’Onda Cero a Barcelona

  • En representació de Banc Farmacèutic hi ha assisitit Josep Maria Puigjaner, responsable de relacions institucionals i membre veterà de l’organització.
  • Enguany s’ha celebrat la tercera edició d’aquest premi que reconeix la tasca social de les entitats que han participat en l’espai Ciutat Solidària del programa “La Ciutat” d’Onda Cero.

L’emissora de ràdio Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca han celebrat aquest passat dimecres 4 de novembre l’entrega de premis de la tercera edició del Premi Ciutat Solidària que vol reconèixer la millor iniciativa social de les entitats que han participat aquest any com a convidades a la secció Ciutat Solidària del programa “La Ciutat”.

Josep Maria Puigjaner, responsable de relacions institucionals i membre veterà de Banc Farmacèutic, ha assistit a l’esdeveniment en representació de l’organització que com a entitat social va rebre la invitació a l’entrega de premis.

Enguany l’entitat guardonada ha estat la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia i l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars (ASEM Catalunya) ha rebut l’accèssit del premi. Els guanyadors han estat escollits per les mateixes organitzacions que han participat aquesta temporada a la secció radiofònica que dóna a conèixer la tasca que fan les entitats socials i ONG’s, i fa difusió de la seva feina per contribuir a donar-li visibilitat a la nostra societat.

 

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.