Assistim com premiats a la Presentació de la VIII Edició de Talent solidari

El passat 22 de novembre Banc Farmacèutic va assistir a la Fundació Botín a Madrid a la presentació dels VIII Edició dels Premis Talent Solidari com una de les 16 entitats sense ànim de lucre premiades en la convocatòria de 2017.

El Programa Talent Solidari està adreçat a impulsar i dinamitzar la professionalització del sector no lucratiu en un ampli sentit a través de 3 pilars: l’enfortiment intern de les entitats, la incorporació de talent extern i el foment del treball col·laboratiu en xarxa.

A principis de 2017 Banc Farmacèutic va presentar la seva candidatura als Premis Talent Solidari amb l’objectiu d’obtenir una dotació econòmica per contractar un servei professional de consultoria especialitzada en Business Intelligence, a través del qual poder unificar totes les dades sobre la pobresa farmacèutica a Espanya i obtenir informació més precisa i basada en la realitat dels nostres projectes.

Banc Farmacèutic va resultar elegit al costat d’altres 15 organitzacions més. Aquest premi permetrà a tenir accés a un programa de formació integral, certificat per la Fundació Botín, centrat en estratègies d’enfortiment intern així com l’accés a altres serveis de, per exemple, auditoria o d’assessorament jurídic / fiscal ofert pel prestigiós bufet d’ advocats Garrigues.

En definitiva, en l’ONG Banc Farmacèutic tenim per davant un bonic repte i una gran responsabilitat per dur a terme millores i canvis que ens permetin ser més eficients en el tractament de dades sobre la pobresa farmacèutica, que és el pilar essencial sobre el qual pivoten tots els nostres projectes, amb la finalitat última de poder servir millor a la societat en la nostra lluita contra la pobresa farmacèutica i poder contribuir a tenir una societat més justa i inclusiva amb els més desfavorits.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.