Arrenca una nova campanya de “Caramels que poden salvar vides”

  • La campanya de Caramels Solidaris que l’any passat va ser tot un èxit a les farmàcies catalanes, torna per recaptar fons per fer front a la pobresa farmacèutica
  • Les farmàcies ja poden demanar els seus “Caramels que poden salvar vides” en forma de pots de caramels sense sucre i sense gluten, trucant al 93.321.02.44 o escrivint a info@nullbancofaramceutico.es.

Una vegada més, Banc Farmacèutic endolça les farmàcies solidàries amb els seus pots de caramels solidaris que recapten fons per destinar a la lluita contra la pobresa farmacèutica a través del projecte Fons Social de Medicaments. Ja hem posat en marxa una nova campanya de “Caramels que poden salvar vides” que permetrà que moltes persones sense recursos de la nostra societat no hagin de renunciar als medicaments receptats per no poder costejar-se’ls.

Hem tornat a crear amb el patrocini de la Fundació Caixa d’Enginyers uns bots de caramels elaborats sense gluten i sense sucre per a què tothom pugui participar en aquesta campanya contra la pobresa farmacèutica. A més, aquesta campanya de productes solidaris torna a comptar amb la logística de Fundación SEUR que s’encarregarà de què tothom qui vulgui participar rebi els caramels solidaris a les portes de la seva farmàcia.

Tots aquells que vulguin participar en la campanya tenint els pots de caramels solidaris al mostrador de la seva farmàcia, poden encarregar els lots de pots aquí.

El Fons Social de Medicaments es va posar en marxa a la ciutat de Barcelona a principis de 2015 i té l’objectiu de cobrir les aportacions econòmiques en medicaments d’aquelles persones que no poden pagar-se’ls. Actualment hi ha mes de 700 persones beneficiàries del projecte, a Barcelona i Montcada i Reixac, que ja no han de deixar els seus tractaments de farmàcia per manca de recursos.

En col·laboració amb els centres de salut (CAPs), on els treballadors socials seleccionen els beneficiaris, i les farmàcies participants, que dispensen sense cost els medicaments coberts pel Fons Social de Medicaments; Banc Farmacèutic treballa per garantir el dret de tothom a accedir a la medicació necessària.

Aquesta és la tercera edició d’aquest tipus de campanyes que l’any passat van recaptar 6.000 euros per fer front a la pobresa farmacèutica.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.