Arrenca la campanya de captació de voluntaris per a la 6a Jornada de Recollida de Medicaments

Banc Farmacèutic, l’ONG de la farmàcia, busca 500 voluntaris per participar en la Jornada que se celebrarà simultàniament el 9 de febrer a Espanya (Madrid, Sevilla, Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida), Itàlia i Portugal amb el lema “DÓNA UN MEDICAMENT A QUI EL NECESSITA ”

Aquest any l’objectiu és aconseguir els 33.000 medicaments que han sol·licitat 80 entitats assistencials de tota Espanya que atenen més de 20.000 persones com La Creu Roja o Càritas.

Aquest any prop de 500 voluntaris es distribuiran entre les 300 farmàcies col·laboradores per incentivar que els ciutadans que entrin comprin els medicaments que es faran arribar de manera desinteressada a les diferents organitzacions amb les que col·labora aquesta ONG de la farmàcia.

Els interessats en participar en la 6 ª Jornada de Recollida de Medicaments del Banc Farmacèutic, ja siguin voluntaris o farmàcies, poden inscriure’s omplint el formulari d’inscripció a www.bancofarmaceutico.es

L’any passat es van recollir medicaments per valor de 33.500 €, un 50% més que en la Jornada anterior. Per aquest 2013, el Banc Farmacèutic espera que la solidaritat torni a guanyar a la crisi i poder incrementar de nou aquestes xifres.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.