Arranquem motors per a la Jornada de Recollida de Medicaments 2017 que celebrarà els 10 anys de la iniciativa

  • L’equip de Banc Farmacèutic està en marxa i preparant el necessari per a la propera JRM 2017.
  • La campanya durarà una setmana sencera en les farmàcies que es vulguin adherir a la iniciativa, i els voluntaris seran cridats a participar en les farmàcies durant el dissabte.

L’equip de Banc Farmacèutic ja està immers en la preparació de la propera Jornada de Recollida de Medicaments, que tindrà lloc al març de 2017 i celebrarà el seu 10è aniversari, així com els 10 anys del naixement de l’entitat. La 10a Jornada de Recollida pretén ser una ocasió per fer més visible la pobresa sanitària que existeix a Espanya, una realitat que intentem pal·liar a través dels diferents projectes que tenim en marxa.

Durant l’aquest mes d’octubre el nostre objectiu és visitar les entitats assistencials que col·laboren amb Banc Farmacèutic per conèixer quina és la seva necessitat de medicaments no subjectes a recepta mèdica. Aquestes entitats socials atenen a persones en situació d’exclusió com són persones sense sostre, famílies amb nens, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres, i sol·liciten principalment antisèptics i desinfectants, analgèsics, productes per al refredat, antiinflamatoris, laxants i alguns productes de parafarmàcia com termòmetres, locions per a pells atòpiques o apòsits per a cremades.

Any rere any, la Jornada de Recollida de Medicaments mobilitza a més entitats assistencials, farmàcies i voluntaris. Si coneixes alguna entitat assistencial a la teva localitat que pugui necessitar aquest tipus de medicaments, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres en info@nullbancofarmaceutico.es!

Recordem que els protagonistes el dia de la Jornada de Recollida de Medicaments són:

El voluntari, que informa als ciutadans i els convida a participar en la iniciativa.

El ciutadà, que entra en la farmàcia i decideix comprar algun dels medicaments sol·licitats per l’entitat assistencial destinatària.

El farmacèutic, que indica al ciutadà els medicaments que pot comprar.

L’entitat assistencial, que rep els medicaments comprats pels ciutadans a través de Banc Farmacèutic.

Les persones assistides per l’entitat assistencial, que reben gratuïtament els medicaments recollits.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.