Animem la participació de 1.000 voluntaris per a la propera Jornada de Recollida de Medicaments del dissabte 14 de febrer del 2015

La 8a Jornada de Recollida de Medicaments que organitzem des de l’ONG Banc Farmacèutic se celebrarà el dissabte 14 de febrer de 2015, des de les 9 fins les 14h, en més de 500 farmàcies de tot Espanya de les províncies de Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Màlaga, Saragossa, Badajoz, Sevilla, Tarragona i Lleida.

Els voluntaris són imprescindibles perquè la Jornada de Recollida de Medicaments funcioni correctament. La tasca dels voluntaris és animar els ciutadans a comprar algun dels més de 30.000 medicaments sol·licitats per les 105 entitats assistencials de tota Espanya amb les quals col·labora l’ONG Banc Farmacèutic, com Càritas o Creu Roja. Les inscripcions de voluntaris s’han de realitzar a través del nostre web www.bancofarmaceutico.es.

La tasca del voluntari és animar els ciutadans que entren a la farmàcia a participar comprant algun medicament del llistat facilitat per l’entitat assistencial assignada. És important assistir a la reunió informativa i formativa que s’organitza uns dies abans, on s’expliquen els detalls sobre el funcionament de la Jornada, així com les característiques de les entitats assistencials per a les quals es recullen medicaments. Els medicaments recollits es quedaran dins de les farmàcies fins que les mateixes entitats assistencials passin a recollir-los uns dies després.

S’intenta que els voluntaris puguin escollir la farmàcia on volen estar, que sol ser la més propera del seu lloc de residència, a través de l’aplicació informàtica. Es poden consultar les farmàcies col·laboradores del Banc Farmacèutic a través del web www.bancofarmaceutico.es. Els voluntaris també poden inscriure a la mateixa web. ¡ANIMEU-VOS A PARTICIPAR COM VOLUNTARIS!

L’any passat es van recollir 22.000 medicaments en les 450 farmàcies de tot Espanya que van participar en la Jornada de Recollida de Medicaments. Els medicaments recollits van servir per cobrir les necessitats de milers de persones en risc de pobresa i exclusió social i que són ateses en les entitats assistencials amb qui col·labora l’ONG Banc Farmacèutic: persones sense sostre, famílies amb nens, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres.

 

poster voluntaris catala LOW

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.