Angelini Farmacèutica reafirma un any més el seu compromís en la lluita contra la pobresa farmacèutica

  • 2016 serà el cinquè any consecutiu en que Angelini col·laborarà amb Banc Farmacèutic en la tasca social de garantir l’accés de tots a la medicació necessària.
  • L’acte de firma del conveni de col·laboració ha tingut lloc aquest dimarts 19 de gener a Barcelona i ha reunit al director general d’Angelini Farmacèutica, Felipe Hortelano, i al president de l’ONG, Àlex Brenchat.

Angelini Farmacèutica segueix recolzant la nostra tasca i renova l’acord de col·laboració per aquest pròxim any 2016. Des de Banc Farmacèutic portem vuit anys treballant perquè les entitats assistencials del nostre país rebin tots els medicaments que necessiten per atendre a persones en risc d’exclusió social i pobresa: persones sense sostre, famílies amb nens, persones grans, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres. I aquesta tasca es concentra a la Jornada de Recollida de Medicaments, que se celebrarà el dissabte 20 de febrer de 2016.

La Jornada de Recollida de Medicaments és possible gràcies al patrocini del laboratori Angelini Farmacèutica, que aquest divendres ha signat a la seva seu la renovació del conveni de col·laboració. A la Jornada de Recollida de Medicaments de l’any passat es van recollir al voltant de 27.500 medicaments gràcies a la col·laboració de més de 750 voluntaris i la participació de 545 farmàcies de les 10 províncies espanyoles.

A la trobada s’ha expressat la necessitat de seguir unint esforços oer treballar en la tasca social de garantir l’accés d’aquelles persones en risc d’exclusió social i pobresa a la medicació necessària.

Per a Felipe Hortelano, director general d’Angelini Farmacèutica, la col·laboració amb Banc Farmacèutic, i en concret amb la Jornada de Recollida de Medicaments que se celebra cada any, “encaixa amb la política de RSC de la companyia per tractar-se d’un projecte a 360º, que involucra a ciutadans, voluntaris, farmacèutics, entitats socials i a la pròpia industria, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels més necessitats de la nostra societat”.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.