Angelini Farmacèutica i Banc Farmacèutic segueixen col·laborant un any més

Ens complau anunciar que aquest mes de desembre s’ha renovat l’acord de col·laboració entre Angelini Farmacèutica i la ONG Banc Farmacèutic en favor dels més desfavorits de la nostra societat.

Angelini Farmacèutica és plenament conscient que el deure d’una companyia farmacèutica no consisteix únicament en investigar, desenvolupar, produir i posar a disposició de tots els professionals sanitaris els productes necessaris per a la salut i el benestar de les persones, sinó que també s’ha de comprometre amb la societat per millorar la qualitat de vida de tots aquells que la componen.

Felipe Hortelano, director general d’Angelini Farmacèutica, remarca que “la nostra empresa està compromesa amb la societat per millorar la qualitat de vida de tots aquells que en formen part, especialment amb els que es troben en situació d’exclusió social i de pobresa“.

Gràcies Angelini Farmacèutica per donar-nos suport un any més i procurar que les persones sense recursos del nostre país no es quedin sense els medicaments que necessiten.

images

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.