Angelini col·laborarà per sisè any consecutiu amb Banc Farmacèutic, l’ONG de la Farmàcia

  • Angelini Farmacèutica i Banc Farmacèutic renoven el seu acord de col·laboració per 2017 amb l’objectiu de seguir recolzant en la seva labor a l’ONG, que facilita medicaments sense prescripció mèdica als més necessitats.

L’ONG Banc Farmacèutic porta deu anys treballant perquè les entitats assistencials del nostre país rebin tots els medicaments que necessiten per atendre a persones en risc d’exclusió social: persones sense sostre, famílies amb nens, persones majors, drogodependientes o malalts psíquics, entre uns altres. I aquesta labor es concentra en la Campanya de Medicaments Solidaris, que en 2017 se celebrarà el dia 4 de març sota el lema “Compra un medicament per qui ho necessita”.

En la campanya del passat any es van recollir al voltant més de 30.000 medicaments gràcies a la col·laboració de gairebé 900 voluntaris i la participació de més de 700 farmàcies de les províncies de Barcelona, Girona, Granada, Lleida, Madrid, Màlaga, Sevilla, Tarragona, València i Zaragoza.

Angelini Farmacèutica espera que la 10ª Campanya de Medicaments Solidaris, que se celebrarà el proper 4 de març en quinze províncies espanyoles, serveixi per cobrir una bona part de les necessitats de medicaments sense prescripció mèdica que sol·liciten més d’un centenar d’entitats assistencials de tota Espanya, com Càrites o Creu Vermella.

Felipe Hortolà, director general de Angelini Farmacèutica, explica que ha aparegut un nou fenomen social que és la pobresa farmacèutica. Angelini, com a empresa responsable i compromesa amb la societat, no pot mantenir-se al marge d’aquest fet. És per això que reafirmem la nostra col·laboració amb Banc Farmacèutic recolzant aquelles accions que permetin l’accés als medicaments a les persones que es troben en situació d’exclusió social i pobresa”.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.