Alliance Healthcare orgullosa de formar part un any més de la Jornada de Recollida de Medicaments de la nostra ONG Banc Farmacèutic

L’ONG Banc Farmacèutic i la distribuïdora farmacèutica Alliance Healthcare hem renovat l’Acord de Col·laboració un any més. Aquest serà el cinquè any que Alliance Healthcare col·labora amb nosaltres fent difusió de la Jornada de Recollida de Medicaments en les seves farmàcies associades de tot el territori espanyol.

Segons el seu president, el Sr. César Martínez, “A Alliance Healthcare considerem que la Responsabilitat Social Empresarial és la clau per continuar sent una empresa innovadora, amb salut financera i amb òptica de futur”.

Per això, Alliance Healthcare compta amb quatre línies de treball pel que fa a la RSC: “Medi ambient”, perquè per a ells és molt important ser una companyia sostenible i respectar l’entorn; “Lloc de treball”, perquè cuidar i fomentar el desenvolupament dels treballadors és també un dels seus objectius principals; “Mercat”, que pretén ser un canal de comunicació obert amb els diferents col·laboradors a més de valorar si són socialment responsables; i finalment “Comunitat”, per donar suport a activitats amb compromís social.

I és que a Alliance Heathcare realitzen projectes de col·laboració amb diverses universitats, organitzacions europees d’investigació clínica en el camp del càncer (l’EORTC), a més de col·laborar amb la nostra ONG Banc Farmacèutic.

Tal com ens explica el Sr. César Martínez, “Quan l’ONG Banc Farmacèutic ens va presentar el projecte de la Jornada de Recollida de Medicaments ens va agradar molt i ens va semblar un exemple de sensibilització amb els problemes socials que pateix el nostre país. Ens enorgulleix formar part d’aquesta campanya ja que casa a la perfecció amb l’esperit solidari de la nostra empresa“.

Col·laboracions com aquesta fan possible que arribin més medicaments a les persones del nostre país que es troben en situació de pobresa i en risc d’exclusió social. Gràcies Alliance Healthcare per ajudar a fer-ho possible un any més!

Cesar-Martinez-Alliance-Healthcare-Espana_TINIMA20140401_0458_5

El Sr. César Martínez, President de Alliance Heathcare

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.