Provida ens agraeix en una entrevista la donació de llets Novalac

Nou associacions de Provida, membres de la Federació Espanyola d’Associacions Provida, han rebut amb alegria la donació de llet en pols de continuació Novalac per a bebès en situació de pobresa i exclusió social. La Federació Espanyola d’Associacions Provida agraeix a Laboratoris Ferrer i a la ONG Banc Farmacèutic aquesta donació, que està ajudant directament a centenars de bebès que atenen en tota Espanya i les seves famílies.

A continuació us presentem una entrevista a la Presidenta de la Federació Espanyola d’Associacions Provida, Alícia Latorre, en motiu d’aquesta donació.

 

–            Com ha rebut la Federacio aquesta ajuda?

Amb una alegria inmensa ja que, a més del que suposa en sí l’ajuda, reconforta pensar que empreses de tant prestigi siguin sensibles a les necessitats d’una població tant oblidada per molts i que, a més, confíen un producte de tant alta qualitat a les associacions Provida. La nostra Federació porta més de 30 anys treballant per ajudar a les dones embarassades en dificultats i se sent honrada i agraïda d’aquesta donació.  

 

–            És oportuna i necessària per poder seguir endavant atenent a les dones embarassades en dificultats i els seus fills?

I tant, sobre tot perque les circumstàncies són molt dures, les ajudes escasses i estem atenent a molts nens. La llet és un producte de primera necessitat i oferir-la a les mares sense recursos és una de les millors ajudes que podem donar. A més, la Unió Europea deixarà de subministrar-nos llet tal i com estava fent fins ara regularment. Això és una prova més del que cada dia comprovem i que és “quan es tanca una porta, s’obre una finestra” i mai ens hem de desanimar.

 

–            De quina forma es distribueix i canilitzen les donacions que us arriben com es el cas de la donació de llets en pols Novalac?

Cada associació atén de manera personalitzada a les dones, valoren cada cas concret i tracten d’oferir una ajuda el més completa possible. Elles s’ocupen també de garantir un correcte emmagatzematge, conservació i control. Els voluntaris coneixen perfectament cada situació i això possibilita que la llet i la resta de productes arribin de forma directa a qui realment ho necesita i en el momento oportú.

 

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.