Agraïm la donació de 45.000 euros de les farmàcies per la Campanya Medicaments Solidaris

Les farmàcies col·laboradores a la Campanya Medicaments Solidaris han donat al Banc Farmacèutic 45.000 euros al finalitzar de la iniciativa. Un import que correspon al benefici net obtingut de les vendes dels més de 36.000 medicaments que s’han recollit.

Aquesta aportació es dedica de forma plena per al desenvolupament i l’ampliació del Fons Social de Medicaments en tota la geografia espanyola. Un projecte del Banc Farmacèutic dedicat a cobrir l’aportació dels medicaments amb recepta d’aquelles persones que no poden pagar-se’ls per la seva situació socioeconòmica.

Aquest any 2017 el Banc Farmacèutic pretén ampliar el projecte del Fons Social de medicaments a Madrid i Aragó.

Des del Banc Farmacèutic volem donar les gràcies a les més de 750 farmàcies de les 16 províncies espanyoles que ens van cedir el seu espai per a la campanya, però sobretot, en aquesta ocasió, volem agrair especialment la seva generositat en les donacions. L’ajuda desinteressada dels farmacèutics és indispensable per desenvolupar els projectes del Banc Farmacèutic.

El projecte que es va implantar a la ciutat de Barcelona el 2015, després d’uns mesos de prova pilot, ha establert un circuit de col·laboració entre els treballadors socials dels Centres d’Atenció Primària (CAPs), que seleccionen i fan un seguiment dels beneficiaris ; i les farmàcies participants, que dispensen la medicació sense cap cost. A final de cada mes, Banc Farmacèutic fa l’abonament de les aportacions dels medicaments dispensats per les farmàcies als beneficiaris del Fons Social.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.