Acord de col·laboració entre l’empresa IBM i l’ONG Banc Farmacèutic

Durant aquest mes de maig s’ha firmat un Acord de Cessió dels softwares SPSS i Watson Analitics per part de l’empresa IBM a l’ONG Banc Farmacèutic. El valor d’aquesta cessió ronda al voltant dels 50.000 euros, donació que l’empresa IBM realitza a l’ONG durant un any.

L’ONG Banc Farmacèutic està desenvolupant un nou projecte durant aquest any 2017 que es basa en el tractament estadístic de les dades obtingudes a través del Fons Social de Medicaments que porta actiu des de fa més de 2 anys a la província de Barcelona. L’Observatori de la Pobreza Farmacèutica vol ser un centre d’estudis multidisciplinari (amb la col·laboració d’estadístiques, metges, treballadors socials, sociòlegs) amb l’objectiu d’analitzar, informar, alarmar, determinar i promoure estratègies globals per pal·liar la pobresa farmacèutica a Espanya. L’activitat de l’ONG vol anar més enllà de l’entrega gratuïta d’un medicament.

IBM és una empresa líder en tecnologies de la informació que està present en 175 països i té una plantilla mundial de 380.000 professionals. La seva activitat se centra a donar als seus clients solucions tecnològiques i serveis de consultoria que contribueixin a l’èxit dels seus negocis. El programa Impact Grants d’IBM facilita donacions en forma de serveis, software i/o consultoria a centres educatius i entitats no lucratives per enfortir la seva infraestructura tecnològica, la seva capacitat de lideratge i atendre les necessitats, sempre canviants, d’aquestes entitats. Per això utilitza tècniques i mètodes que actualment s’utilitzen per atendre als nostres clients. A través d’Impact Grants, IBM comparteix la seva experiència i el talent dels seus professionals per ajudar a entitats socials en la seva transformació cap a una major eficàcia en la consecució del fi pel qual treballen.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.