Novaltia, cooperativa de distribució farmacèutica que s’uneix a col·laborar per primera vegada amb l’ONG Banc Farmacèutic

Ens complau anunciar que Novaltia, cooperativa de distribució farmacèutica, s’uneix a col·laborar per primera vegada amb l’ONG Banc Farmacèutic. Aquesta gran cooperativa s’ha compromès a donar difusió de la propera Jornada de Recollida de Medicaments a totes les farmàcies sòcies de la ciutat de Saragossa a través dels seus mitjans habituals: circular, enviament d’e-mails, web i repartiment de fullets informatius a les cubetes de les farmàcies.

Formada per més de 1.000 socis farmacèutics a Aragó i Euskadi i 200 empleats, la companyia compta amb 4 centres logístics a ple rendiment que sumen més de 26.000 m2: Saragossa, Zaratamo (Bilbao), Vitòria i Calatayud. La seva missió és mantenir un subministrament continu a totes les seves farmàcies associades, garantint d’aquesta manera que tots els ciutadans tinguin accés als medicaments que necessiten, quan i on els necessitin, i en condicions òptimes d’efectivitat i seguretat. Estan, per tant, al servei del ciutadà per a complir una funció sanitària bàsica com és l’abastament de fàrmacs.

Recordem que el naixement de Novaltia, el dia 1 de juliol de 2013, va suposar una fita en la distribució farmacèutica en ser la primera experiència d’èxit d’una fusió entre cooperatives del sector a Espanya. Una companyia que mira al futur amb la saviesa que aporta la trajectòria de dues cooperatives amb dècades d’experiència.

El treball en xarxa és indispensable perquè el desenvolupament de la Jornada de Recollida de Medicaments que organitzem des de l’ONG Banc Farmacèutic una vegada a l’any sigui tot un èxit. Agraïm a Novaltia la seva confiança en el projecte i la seva disponibilitat per fer possible que cap persona sense recursos es quedi sense els medicaments que necessita. La propera Jornada de Recollida de Medicaments serà el 14 de febrer del 2015.

Captura de pantalla 2014-11-21 a la(s) 9.33.16

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.