L’ONG Banc Farmacèutic realitza una xerrada a Tarragona per animar els estudiants a ser voluntaris de la Jornada de Recollida de Medicaments

L’ONG Banc Farmacèutic va realitzar una xerrada fa uns dies al Centre d’Estudis Cal·lípolis de Tarragona, amb l’objectiu d’animar als seus estudiants a participar com a voluntaris en la propera Jornada de Recollida de Medicaments del dissabte 14 febrer 2015.

Els voluntaris són imprescindibles perquè la Jornada de Recollida de Medicaments funcioni correctament. S’han de presentar a la farmàcia que els ha estat assignada el dia 14 febrer 2015 a les 9h del matí i estar fins a les 14h.

La tasca dels voluntaris és animar els ciutadans que entren a la farmàcia a participar comprant algun medicament del llistat facilitat per l’entitat assistencial assignada. És important assistir a la reunió informativa i formativa que s’organitza uns dies abans, on s’expliquen els detalls sobre el funcionament de la Jornada, així com les característiques de les entitats assistencials per a les quals es recullen medicaments. Els medicaments recollits es quedaran dins de les farmàcies fins que les mateixes entitats assistencials passin a recollir-los uns dies després. S’intenta que els voluntaris puguin escollir la farmàcia on volen estar el dia 14 de febrer de 2015, que sol ser la més propera del seu lloc de residència, a través de l’aplicació informàtica. Es poden consultar les farmàcies col·laboradores del Banc Farmacèutic a través del web www.bancofarmaceutico.es. Els voluntaris també poden inscriure a la mateixa web.

Al Centre Cal·lípolis de Tarragona es cursen estudis de Grau Mitjà d’Auxiliars de Farmàcia, Emergències Sanitàries, Farmàcia i Parafarmàcia. Així com també altres cursos de Grau Superior com Anatomia patològica, Dietètica, Documentació Sanitària, entre altres. Moltes gràcies per la vostra acollida i pel vostre interès en col·laborar amb l’ONG Banc Farmacèutic!

IMG_1896

Stefano, responsable de la seu de Tarragona, fent la xerrada als estudiants

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.