Col·labora com empresa

La col·laboració d’empreses és fonamental pel desenvolupament dels diferents projectes de Banc Farmacèutic. Si ets una empresa o institució amb el desig de respondre a una causa social i humana, anima’t a formar part dels nostres projectes.

laboratorio_farmaceutica_retoc_estreta

¿Com pots participar?

Mecenatge

Les empreses poden col·laborar finançant qualsevol dels diferents projectes de Banc Farmacèutic.

Totes aquelles empreses o particulars que realitzen donatius a Banc Farmacèutic poden obtenir beneficis fiscals, ja que el Ministeri de l’Interior va declarar al 2014 a Banc Farmacèutic com Entitat d’Utilitat Pública. Aquesta declaració es reconeix després de 7 anys de tasca constant amb la missió de proporcionar mediaments a les persones sense recursos del nostre país.

També hem creat diverses opcions de patrocini dels diferents projectes que tenim en marxa. Si vols conèixer les diferents propostes de col·laboració, descarrega’t el nostre dossier.

Voluntariat corporatiu

Un dels recursos més valorats avui en dia a la Responsabilitat Social Corporativa de les empreses és el voluntariat corporatiu. Les empreses que fomenten el voluntariat corporatiu entre els seus treballadors aconsegueixen millorar la seva imatge interna i externa i fidelitzar tant treballadors com clients.

Els treballadors de les empreses col·laboradores poden participar com a voluntaris durant la Campanya de Medicaments Solidaris que s’organitza un cop l’any (la propera edició serà el 4 de març de 2017) o en projectes específics dissenyats per a les empreses.

Tu proposes com col·laborar

A Banc Farmacèutic estem oberts a diferents tipus de col·laboració amb empreses.

La donació de medicaments per part de les indústries farmacèutiques i el suport logístic per part de les distribuidores són clars exemples de col·laboració. Però si tens noves idees i vols col·laborar d’altres formes (en temes de comunicació, logística, tecnologies de la informació, captació de subvencions, comptabilitat i relacions institucionals) contacta amb nosaltres.

contacta-brush-btn-es-180x97

Ells ja col·laboren, col·labora tu també!

logos-web-112016